Categories


Authors

Mørk hemmelighet

Mørk hemmelighet

Det magiske ved å kjøre nattestid, i motsetning til å stå i kø på dagen, er samlet i låta ‘I drove all night (to get you)’. Roy Orbinson (1936-1988) lyder vidunderlig, om en uanstrengt, innkjørt, ferdig innrøkt V8-maskin:

Cyndy Lauper tolker låta på en mer innbitt, intens måte, spør du meg. Spilles helst i en lang, lav Pontiac fra 80- og 90-tallet:

Céline Dion har også mekket sin versjon:

Roy Orbinson, Cindy Lauper og Céline Dion kjører hvert sitt løp. De synger samme låt, men de joiker absolutt ikke om samme natt. Budskapet er likevel det samme: Slutt å kjøre om dagen. Om natten er prisene i bomringene lavere og du har verden for deg selv.

Nissan leser Carl's Cars

Nissan leser Carl's Cars

Hvilken bil er du?

Hvilken bil er du?