Categories


Authors

Stikk fra alt

Stikk fra alt

Nå eller aldri. Planlegging er langt fra min sterkeste side, men jeg er spontan som få – og lurer folk på ville veier og til rare steder. Risiko er alt jeg har av kapital.

KS-Benzina-ClassicCarShow-19.jpg

Folk poster skrytebilder av pene feriesteder. Det skulle bare mangle, for de har betalt svindyre billetter for å komme dit og planleggingen er gjort i arbeidstid med høy timelønn. Her er ingen veiskilt som forteller hvor vi er, – bare lav, het kveldssol som får granskauen langs veien til å se ut som den står i brann. Motorlyden blander seg med The Trip av Still Corners. Og når vi er lei hører vi kanskje på albumet Slow Air.

KS-Benzina-ClassicCarShow-06.jpg
KS-Benzina-ClassicCarShow-01.jpg

Vi diskuterer en liten liste med “get away cars”, som starter i alfabetisk rekkefølge med et merke som har vunnet rekordmange racingløp – selv om det begynner å bli en stund siden de virkelige storhetsdagene. På tide å rase fra seg:

KS-Benzina-ClassicCarShow-03.jpg

Alfa Romeo er bygget for å gripe dagen, like there’s no tomorrow. Jeg skjeler også til filmhelter som raser avgårde i muskelbiler, men selv har jeg alltid drømt om bobil – et sneglehus – og en Ford Bronco:

71fordbronco.jpg

Lykke handler ikke om bagasjeplass. Bagasje er søppel, stort sett. Alt du trenger for å stikke av, er en tannbørste. Så en slik skapning vil også duge:

13767454_1550707731905496_180202398_n.jpg

Den som aldri tar sjansen på å dra på tur, uten å planlegge, kan risikere å lide en langsom, mental død. God tur.

Porsche skriver om Carl's Cars

Porsche skriver om Carl's Cars

Nærlys

Nærlys