Categories


Authors

Nissan leser Carl's Cars

Nissan leser Carl's Cars

Shiro Nakamura er kjent for å ha gjort bildesign spennende igjen. Etter å ha gjort seg bemerket med annerledes formgivning for Isuzu, ble han hyret til å redde en av Japans andre bilprodusenter fra designmessig konkurs.

OEM02_305199937_AR_1_0.jpg

Hos den da kriserammede giganten Nissan fikk Nakamura frie tøyler til å vise verden at en stor forandring var på gang. Formspråket til merkets små til store modeller, via søstermerket Infiniti ble kraftig fornyet. Mest kjent er Nakamura kanskje for sportsbilene 370Z og GT-R. Da mannen var på sitt absolutte karrieremessige høydepunkt møtte Carl’s Cars han på gulvet under bilmessen i Genève. Han styrte Nissans designavdeling i 17 år før han nylig gikk av med pensjon.

Bokstavleken

Bokstavleken

Mørk hemmelighet

Mørk hemmelighet